Očistite skije i pancerice i ajmo na skijanje u Italiju. Istraživali smo koje bi vas lokacije za skijanje mogle oduševiti, a spuštajući se niz staze i pretražujući ponude, izdvojili smo tri hotela u kojima se isplati odsjesti i doživjeti najbolju skijašku avanturu. Krenimo!

Hotel Rastbichler ***

Ovaj hotel koji krase tri zvjezdice smjestio se na idealnoj lokaciji i savršeno je mjesto za skijaške avanture koje tako željno iščekujete. Nedavno obnovljen u skladu s načelima feng shuija, nudi sve što je potrebno da se utoplite nakon ludovanja po stazama, a dodatni je plus što se možete opustiti i u wellnes-centru.

Od planine Kronplatz autom ćete biti udaljeni samo 15 minuta, a vjerujemo da će vas južni Tirol pod zimskim pokrivačem ugodno iznenaditi. Još nije kasno za odlazak, stoga klik na ponudu i ajmo skijati!

Alphotel Stocker*** superior

U blizini alpskog hotela Stocker*** superior nalaze se neka od najpoznatijih talijanskih skijališta: Kronplatz, Klausberg i Sepikboden. Ovdje se doista fino jede, a birati možete između sofisticiranih jela, probranih slastica i finih vina, a u ponudi su i domaća te međunarodna kuhinja.

Osim skijanja uživati možete i u brojnim tretmanima centra za wellness i ljepotu, a obavezno isprobajte čokoladnu terapiju. Kako do skijališta, ne trebate brinuti o tome jer vas ispred hotela čeka poseban skijaški autobus, a kad se vratite sa staze, svoju opremu slobodno pospremite u spremište za skije i grijane skijaške čizme. Bajkovita dolina Ahrntal vas čeka, a ponuda samo što nije istekla.

Locanda Bonardi ***

Po mnogima, ovaj je hotel pun pogodak za najbolji odmor u Alpama. Doživite dosad neotkrivene osjećate i probudite emocije sreće na koje ste možda već i zaboravili. Uživajte u pogledima iz sobe s balkonom, fino se najedite i krenite u skijaške pobjede.

Zaboravite na vrijeme u Maniva Ski, novom skijalištu koje je posebno po tome što su ga dizajnirali sami skijaši. Osim što ćete dobro jesti u hotelu, ponuda koju smo pronašli uključuje i ručak na samoj stazi u istoimenom restoranu. Ne čekajte i odmorite svoje tijelo i um uz neodoljivu skijašku ponudu.

 

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju