Organiziranje posebnog smještaja za svoje kućne ljubimce nekima predstavlja problem, ali ne i za goste Termi Sveti Martin. Naime, u Terme možete povesti i svog psa! Ne brinite, sve potrebe vašeg ljubimca ovdje će biti ispunjene. Od poslastice do jastučića za spavanje, pripremili su sve kako biste se i vi i vaš ljubimac u potpunosti odmorili i napunili baterije za ostatak godine.

Svi psi, veliki i mali, najviše uživaju u dugim šetnjama, istrčavanjima i beskonačnim igrama, pa svog ljubimca možete povesti uređenom trim stazom od 2 km koja se proteže kroz šumu uz sam hotel, a usput svratite i do ostalih pet friendly lokacija u blizini, kao što su Izletište Vinska kuća Hažić, renovirani Mlin na rijeci Muri ili Mlinarska Hiža. Dan proveden na otvorenom s vašim ljubimcem proći će brže nego ikad!

U slučaju da se tijekom ovog aktivnog odmora vašem psu dogodi neka nezgoda, nema mjesta panici. U blizini postoji niz veterinarskih stanica koje će brižno zbrinuti svaku ozljedu vašeg psećeg prijatelja.

Napomenimo još da se cjelokupni iznos novca koji se uplaćuje za smještaj ljubimaca donira direktno u čakovečki Azil Prijatelji, koji od 2001. godine brine o 400-tinjak pasa. Brojka je velika, ali to je zato što upravo ovaj azil ponosno može reći da je jedan od šest 'no kill' azila u Hrvatskoj, a iza svake napuštene životinje smještene u Azilu, stoji puno brige i energije da je se udomi u njezin 'zauvijek dom'.

Terme Sveti Martin otišle i korak dalje

Kako bi još više podigle svijest o napuštenim psima, Terme Sveti Martin odlučile su se i na jedan malo zahtjevniji korak, te su iz čakovečkog Azila Prijatelji i sami privremeno udomili dva psa! Psići Ira i Miki bit će prvi koji će postati dio ekipe Termi Sveti Martin.

Nakon više od 7 godina provedenih u Azilu, Terme su im pružile prijateljsku ruku i osigurale privremeni dom sve do 'zauvijek udomljenja'. Terme neće stati sve dok svi privremeno udomljeni psići ne pronađu trajni dom!

Stoga provedite svoj odmor s vašim psom u Termama Sveti Martin i time doprinesite njihovom plemenitom cilju. Neka svaka pseća duša nađe brižnog i posvećenog vlasnika poput vas!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju