Hostelworld.com objavio je ovogodišnje dobitnike hostelskog Oscara - Hoscars. Apsolutni pobjednik u kategoriji najbolji mali hostel je 'Soul Kitchen' u St.Petersburgu, najbolji srednjim hostel je 'Home Lisabon Hostel' u Lisabonu, najbolji veliki hostel je 'Che Lagarto Hostel Foz do Iguacu' u Foz do Iguacu u Brazilu, a najbolji XL hostel je berlinski 'PLUS Berlin'.



Nagrade su dodjeljenje i najboljim hostelima u svim zemljama koje ulaze u izbor, a najboljim u Hrvatskoj je proglašen 'Hostel Swanky Mint' u Zagrebu. O šarmantnom Swankyju već smo pisali, a prenosimo kratki osvrt naše blogerice Nike Bogdanić, koja je ovaj hostel uvrstila u jedno od mjesta s najboljom 'vibrom' u Zagrebu.



'Swanky Mint je dizajnerski hostel i bar. On je trenutni dom i strancima u posjeti gradu i lokalcima u potrazi za zabavom. Bolji je u toplije vrijeme, jer ima prekrasnu terasu, po noći osvijetljenu šarenim lampicama. Ovdje možete i jesti, preko ljeta se na terasi rade hamburgeri. Ono što je posebno cool kod Swankyja je da ljudi s različitim glazbenim ukusima pronalaze zabavu tamo. Tijekom tjedna možete čuti neki bend, dok su nedjelje rezervirane za DJ – e koji cijeli dan puštaju glazbu. Swanky Mint se nalazi u dvorištu zgrade u Ilici.'
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju