Ako ste barem jednom posjetili prekrasnu Jelsu na Hvaru, sigurni smo da vam je ostala u dobrom sjećanju. Jer Jelsa je definitivno jedinstveno otočko mjesto zbog mnogih stvari, a na prvom mjestu zbog srdačnih i posebnih domaćina. Međutim, kada se izguštate u brojnim valama i napunite baterije prirodnim ljepotama Jelse te doživite prijepodnevni show dolaska nekog od turistički brodova u jelšansku luku (oni koji su bili znaju o čemu pričamo, ostalima preporuka da ne propuste najgledaniju „predstavu“ u gradu ;)), i zaželite se još malo hedonizma u večernjim satima, tu je priča o idealnom mjestu za turiste uglavnom završavala…

Upravo zbog toga glavni akteri ove priče, Daria Grgičević Huljić i Josip Huljić, odučili su otvoriti mjesto po svom guštu, za sebe, za obitelj i za prijatelje. Kako je i inače slučaj s dobrim pričama koje nastaju iz gušta i s puno ljubavi, njihov restoran Step Up, koji je otvoren prošle sezone, prerastao je okvire velike jelšanske obitelji i postao pravi mamac za sve turiste koji posjećuju Jelsu, ali i one koji su svoj smještaj pronašli u nekom drugom predjelu prekrasnog Hvara.

Želja mladog para bila je ponuditi gostima dobru večernju zabavu uz "finger food“ koji se poslužuje čak do ponoći i za sada je jedino takvo mjesto u Jelsi. A pod "finger food“ naći ćete sve od burgera preko pizza do pečenih tikvica punjenih mozzarellom, i bublica koje sami peku. Cijene su više "kopnene“ nego otočke i sezonske pa ćete tako tikvice platiti 40 kuna, pohane tortilje 50, a trisburger 70 kuna (tri različita burgera)…

Step up se nalazi na rivi, doslovno dva koraka od mora zbog čega ćete moći uživati u fenomenalnom pogledu dok uživate u odličnoj hrani, pripremljenoj s posebnom pažnjom, za koju je zadužen Josip, koji je glavni u kužini. Daria je voditeljica Step Upa i najzaslužnija za originalno uređen prostor s puno detalja koji vam na prvi pogled potvrđuju tvrdnju s početka priče kako se radi o obiteljskom mjestu koje je nastalo s puno ljubavi i truda.

Ručno rađeni namještaj od drva izradio je lokalni marangun Antonio Buratović, koji je osmislio i djeci omiljeni dio Step Upa – kućicu, odnosno stolić s pločom za pisanje u kojem se najmlađi gosti rado zabavljeju dok odrasli uživaju u fenomenalnoj spizi, ambijentu, velikom izboru piva

Step Up od prošlogodišnje "premijere" stalno raste, mijenja se i prilagođava gostima i sezonama te je upravo zbog te posvećenosti odličan prvi korak da Jelsi vrati puni sjaj idealnog turističkog mjesta.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju