Budimpešta se već godinama smatra jednom od top-destinacija za proslavu Nove godine. Nudi prekrasne kulturne i povijesne spomenike, ima izvrsnu enogastronomsku ponudu te je udaljena svega nekoliko sati od Hrvatske. Povrh svega, ovdje možete naći smještaj za svaki ukus.

U blizini povijesne Židovske četvrti u Budimpešti, samo dvije minute pješice od Velike sinagoge smjestio se zanimljiv stan na dvije etaže za ljubitelje dizajna.

Stan se nalazi u poznatoj povijesnoj zgradi koja je izgrađena 1872. i koja je služila kao dom mnogih poznatih mađarskih osoba.

Riječ je o idealnom smještaju za šest osoba s obzirom da ima dva king size kreveta opremljenih posteljinom od 100-postotnog pamuka i jedan kauč na rasklapanje. Atraktivno uređeni stan u Budimpešti Atraktivno uređeni stan u Budimpešti (Foto: Airbnb)

Ovdje vam je na raspolaganju kuhinja s aparatom za espreso, dobro opremljena kupaonica s perilicom rublja, superbrzi bežični internet, kao i računalo iMAC.

U blizini stana nalazi se i popularna ulica Kazinczy u kojoj se nalaze brojni barovi, restorani i mjesta za noćni izlazak.

Iznajmljuje se na Airbnbu po cijeni već od dvjestotinjak kuna po osobi i noćenju.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte zašto je upravo ovaj stan jedan od omiljenih izbora mladih za istraživanje kraljice Dunava. Moderna kuhinja Moderna kuhinja (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju