Sa željom da se na ulice grada tijekom proslave vrate domaći proizvodi, mirisi i okusi, da se isprepletu prošlost i sadašnjost, ove godine je bogat zabavno-sportski program nadograđen organizacijom Jesenskog gospodarskog sajma, sufinanciranog od Istraske županije i Ministarstva poduzetništva i obrta.

Osim Jesenskog gospodarskog sajma u sklopu kojeg će se održati i dva stručna predavanja, proslava će promovirati i kulinarske vještine sudionika i samih sugrađana. Službeno otvorenje proslave Dana grožđa i Sajma je u subotu 20.09 u 11 sati.

Kuharski show je predviđen u subotu 20.09. prijepodne za djecu, a poslije podne uz kuharske radionice i degustacije za odrasle. Tu su nove atrakcije kao Bike show, Balinjerada, Oldtimer izložba, te tradicionalni sadržaji proslave poput alegorijskih kola, Bakhovog dvora, šaljivih igara i velike tombole (ovogodišnja nagrada je 20.000 kuna) uz veliki broj sportskih i ostalih sadržaja, ponešto za svakog posjetitelja Dana grožđa.

I kako sami organizatori najavljuju: "Proslavu grožđa u Bujama slavimo inspirirani ljudima i željeli bismo da se to osjeti u svakom i najmanjem segmentu ovogodišnje Fešte od grožđa, zato nam se pridružite u Bujama na Danima grožđa!"

Vidimo se!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju