Sa 39-tog kata Sharda pruža se pogled na Canary Wharf u daljini i Londonski toranj odmah ispod njega, te ostatak grada preko rijeke. Iz spavaće sobe pruža se pogled na Buchingamsku palaču te London Eye. Kamo god da se okrenete pogled je puno bolji nego iz bara koji se nalazi na 52. katu.

Interijer su dizajnirali Francesca Muzio i Maria Silvia Orlandini iz talijanske komapnije poznate po dizajniranju interijera mega jahti, penthausa u Moskvi i Bahrainu, te mnogih hotela u Kini. Čiste linije dijelom daju dojam talijanskog a dijelom orijentalnog dizajna miješajući Armani svjetiljke, kremasto obojene fotelje sa svilenim orijentalnim jastucima te tepihom s uzorkom palminog lišća. Ta kombinacija djeluje mirno, suzdržano i umirujuće, ali nikako ne odvraća od glavne atrakcije apartmana - pogleda.

U apartmanu ne postoji detalj o kojem se nije dobro razmislilo, od stola do knjiga koje se nalaze na policama, jastuka i madraca, mramornih ploča, golemih vaza s bijelim orhidejama. U kupaonici se nalazi golemi jaccuzi i parna kupelj, a odmah do nje i ugradbeni ormar. Uz sve to u apartmanu se nalazi i zasebna radna soba s tabletom i posebnom WiFi mrežom. Iz radne sobe može se ući direktno u blagovaonicu i kuhinju. I sve začinjeno je batlerom koji vam stoji 24 sata na usluzi.

Ma što da vam pričamo. Pogledajte video u kojem ćete detaljno moći vidjeti luksuz koji ovaj apartman pruža, piše Telegraph. E da. Cijena je prava sitnica. Samo 10.000 funti na noć. Naravno doručak je uključen u cijenu!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju