Nedavno je u Novom Zagrebu otvorena prava mala oaza domaćih zanatskih piva te najukusnije belgijske tople čokolade Callebaut. Oaza se zove Linea Caffe bar i treća je otvorena lokacija istoimenog kafića. Prva je također u Novom Zagrebu, a druga u Strojarskoj ulici. Ono što ih izdvaja iz mase ostalih kvartovskih kafića svakako je ponuda pića koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca te atraktivan i skladno uređen interijer.Potaknuti sve većom popularnošću zanatskog piva, proizvedenog u malim i inovativnim pivovarama, vlasnici su u svoju ponudu uvrstili široku paletu omiljenih domaćih piva, poput Gričke Vještice, Crne Kraljice, San Servola, Fulira, Zmajskog i još mnogih drugih, dok od točenog imaju Novu rundu, vrhunsko domaće pivo jednog od prvih pokretača craft pivarstva u Hrvatskoj, čija se proizvodnja temelji isključivo na svježe točenom pivu. Velika popularnost domaćih zanatskih piva nimalo ne čudi, s obzirom da su upravo ove pivovare zaslužne za vraćanje živosti, novih okusa i zanimljivih kombinacija na pivsko tržište te prekrasnih aroma, različitih začina i mirisa u pivske napitke.

Pored toga, Linea Caffe bar nudi svojim gostima odličan izbor vina i biočajeva napravljenih od kvalitetnih organskih sastojaka, a za sve čokoladoljupce tu je nezaobilazni topli napitak u hladnim zimskim danima, neodoljiva gusta topla čokolada Callebaut. Čokolada za kojom je poludio cijeli svijet dolazi iz Belgije, zemlje svjetski poznate po vrhunskim čokoladnim kreacijama, a može se naći u šest zamamnih okusa: tamna, bijela, mliječna i karamel. Također, Linea Caffe bar trenutno je jedino mjesto u Hrvatskoj u kojem možete pronaći ovu izvrsnu čokoladu, kojoj često tepaju i da je "majka svih čokolada". 

Za izuzetno originalan i elegantan interijer zaslužna je arhitektica Boška Bahtijarević iz nagrađivanog Studija Arhitektri. Prostorom dominira minimalističko uređenje u neutralnim nijansama poput sive, smeđe i pješčano - bež, nasuprot kojih stoji zid obojen u jednu od najpopularnijih boja za uređenje interijera ove sezone - spicy mustard, odnosno boju senfa. Ambijentalnosti i izuzetnoj skladnosti prostora pridonosi opuštajuća rasvjeta, sofisticiran dizajn, prirodni materijali korišteni u uređenju, od kojih se posebice izdvaja drvo te izuzetna posvećenost detaljima.Linea Caffe barovi odišu posebnom toplinom i prvoklasnom uslugom, gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu. Ljupka, nova lokacija u Novom Zagrebu savršena je za onu prvu jutarnju kavu, opuštajuću pivu nakon posla s kolegama ili pak romantični spoj za dvoje uz čašu vina. Adresa je Julija Knifera 4.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju