Prema odabiru putnika TripAdvisora, portala za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, dubrovački hoteli u sastavu Importanne Resorta, Royal Princess Hotel i Hotel Ariston, našli su se među 25 najboljih (Top 25 Hotels in Croatia) i 25 najluksuznijih hotela u Hrvatskoj (Top 25 Luxury Hotels in Croatia). Royal Princess tako se našao na visokom drugom mjestu u obje kategorije na razini Hrvatske te se istaknuo kao najbolji hotel u Dubrovniku.



Godišnja nagrada samih putnika "Travellers’ Choice awards" dodjeljuje se petnaestu godinu zaredom najboljim hotelima na svijetu, a za razliku od svih ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor "Travellers’ Choice awards" nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta. 

> Pogledajte crikveničku vilu koja je proglašena najboljom na svijetu

Prilikom ocjenjivanja brojnim recenzijama gosti su pokazali oduševljenje Royal Princess Hotelom, istaknuvši prekrasnu lokaciju na poluotoku Lapadu i izuzetnu ponudu, a njih gotovo 90 posto ocijenili su uslugu izvrsnom ocjenom. Svoje mjesto na popisu najluksuznijih hotela u Hrvatskoj pronašao je Hotel Ariston 5*, koji je goste oduševio svojom odličnom pozicijom i širokim izborom sadržaja.

TripAdvisor najveća je internetska stranica na svijetu posvećena putovanjima koja korisnicima omogućuje da planiraju i realiziraju odmor prema svojim željama. Na portalu se trenutno nalazi više od 75 milijuna recenzija i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal ima više od 60 milijuna individualnih mjesečnih posjetitelja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju