Sastojci za žbativeno jaje s prošekom:
4 jaja
50 ml prošeka
½ žličice cimeta Podravka
1 Vanilin šećer Dolcela
1 žlica šećera
mali prstohvat soli

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili" Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena


Priprema:
Odvojite bjelanjak od žumanjka i izmiksajte ih. U žumanjak dodajte žlicu šećera, vanilin šećer i malo prošeka. Kad su sastojci gotovi spojite ih miješajući sasvim lagano. Pri serviranju ih pospite s malo cimeta.

Emisiju Pun p'jat gledajte na OYO!