Umjesto da posegnete za kupovnim čipsom u kasne sate dok odmarate pred tv-om, napravite svoj čips od tikvica u kojem ćete uživati još i više. Osim što je brzo gotov i ne zahtjeva puno muke i sastojaka, nije ni kaloričan kao "običan" čips.

Sastojci:

2 srednje velike tikvice
3 jaja
130 grama krušnih mrvica
50 grama parmezana
Maslinovo ulje
Sol
Papar

Priprema:

Nasjeckajte tikvice na tanke kolutiće. Jaja razmutite, a sa strane pomiješajte krušne mrvice, parmezan te sol i papar.

Stavite malo maslinovog ulja na dno veće tave i namjestite na srednje jaku vatru. Tikvice stavite u jaja, pa potom u mješavinu krušnih mrvica i parmezana. Stavite peći dok ne dobiju zlatno smeđu boju s obje strane. Pospite s još parmezana.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju