U Orebiću na poluotoku Pelješcu smjestila se Villa Katarina, jedinstvena građevina koja se elegantnim kamenim pročeljima ponosno uzdiže iznad plaže i mora. Villa Katarina tijekom cijele godine svojim gostima nudi savršen spoj luksuznog ambijenta, mnoštva promišljenih sadržaja i vrhunske gastronomske ponude na zaista impresivnom prirodnom položaju.

U jedinstvenim gastronomskim menijima sparenima s vrhunskim vinima Korta Katarina, uz prethodnu najavu mogu uživati i gosti vinarije Korta Katarina smještene uz samu Villu.

Upravo je poveznica s vinarijom jedan od temelja gastronomske priče Ville: „Kako nemamo bazni menu, nego se on konstantno mijenja zbog sezonskih namirnica, suradnja sa sommelierom veoma je bitna zbog samog uslađivanja okusa određenog vina. Namirnice se ne smiju pobijati u izražavanju, nego se moraju spojiti u harmoniju“, kaže chef Ante Valenteković te dodaje da se gastronomska ponuda Ville bazira na tradicionalnim jelima pelješkog podneblja kao što su žrnovski makaruni ili dubrovačka pašticada, ali da nastoje udovoljiti svačijim nepcima uz primjese moderne kuhinje.

Villa ima kapacitet od 10 soba čiji je interijer unikatan i pomno promišljen. Vlasnici su svojim gostima htjeli pružiti osjećaj luksuznog doma, što potvrđuje mnoštvo sadržaja koji su im namijenjeni: od infinity bazena, finske i turske kupelji, fitness centra do knjižnice koja je središnje mjesto za druženje uz vino iz vinskog podruma. Ova Villa okružena kamenom i morem u potpunosti je uklopljena u eksterijer, a prostrana terasa odlično je mjesto za različita događanja.

Villa Katarina ponosni je predstavnik Pelješca i svega onoga što ga čini tako posebnim, a smještena je na idealnom položaju za istraživanje brojnih ljepota. Za mnoge je jesen idealno vrijeme za uživanje u jedinstvenoj prirodi, istraživanju bogate povijesti te upijanje mirisa i okusa poluotoka Pelješca.

16 kuna za kavu i 16 za pivo: Je li ovo zaista najjeftinije europsko skijalište? Skijalište Bansko, Bugarska - 4 Nordland Skijalište Bansko, Bugarska - 1 +1 Skijalište Bansko, Bugarska - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju