Galerija Aquapark MartiLandia Aquapark MartiLandia Aquapark MartiLandia Aquapark MartiLandia Aquapark MartiLandia +4 Aquapark MartiLandia

Iako je vrijeme godišnjih odmora već u punom jeku, neki su svoje ljetovanje na moru odlučili zamijeniti onim na kontinentu. Pa kada živa na termometru skoči iznad ugodnih 30, mnogi osvježenje traže u bazenskoj vodi koja gotovo hipnotizirajuće poziva na kupanac. Jedni takvi bazeni su i oni u Termama Sveti Martin, točnije njihovom Aquaparku MartiLandia koji osim bućkanja u ugodnoj vodi nude i pravu adrenalinsku poslasticu – tobogane.

Aquapark MartiLandia Aquapark MartiLandia (Foto: Nova Studio)

Od klasičnog i blagog plavog tobogana za one slabijeg srca, pa sve do crvene Kamikaze od čije visine zastaje dah. Iako spust traje svega nekoliko sekundi, od brzine koju postižete i njegove visine, vaše će noge klecati i dugo nakon spusta. Osim ove adrenalinske bombe od koje srce preskače, tu je i bijelo-zeleni Spin bowl tobogan od kojeg će se mnogima zavrtjeti u glavi. Jednom kada izađete iz mračnog tunela ovog vijugavog tobogana ono će vas poput vrtloga zavrtjeti i povući sve do njegovog kraja gdje ćete s ostalima u velikom bazenu jedva čekati ponoviti spust.

Aquapark MartiLandia Aquapark MartiLandia (Foto: Nova Studio)

Osim sadržaja za malo starije, Aquapark MartiLandia ima i vodeno igralište s malim toboganima i prskalicama namijenjeno najmlađima koji pod velikim suncobranom mogu bezbrižno uživati u zabavi i igri s ostalom djecom dok roditelji u istome mogu namakati noge i ispijati omiljeno piće.

Terme sveti Martin poznate su po svojoj bogatoj gastronomskoj ponudi i užicima, pa kada se nakon dana provedenog u zabavi vaš trbuh počinje žaliti, glad možete obuzdati u jednom od restorana koji se nalaze u samoj žiži zbivanja. Bilo da se odlučite na brzu hranu ili malo konkretniji obrok, na usluzi su vam dva restorana, a iz svakog miriše fantastično.

Oni slatkog zuba svoju želju za slatkim mogu utažiti u novootvorenoj slastičarnici Cukrin, koja je slatka kao šećer, što joj i samo ime kaže. U svojoj ponudi imaju sladolede raznih vrsta gdje će svatko pronaći jedan okus baš po svom guštu. Pod njihovim suncobranima uvijek se traži mjesto više pogotovo za ovog toplinskog vala, no ako vas sladoled nije dovoljno ohladio brzo se ponovo vratite vodenim užicima.

Aquapark MartiLandia Aquapark MartiLandia (Foto: Nova Studio)

Aquaparku MartiLandia iz godine u godinu oduševljava svojim sadržajem kako za odrasle, tako i za klince zbog čega se uvijek traži ulaznica više. Ako tražite odmor od svakodnevice i nesnosnih vrućina, odvezite se do Termi Sveti Martin jer ljetna zabava u samom srcu Hrvatske nikada nije izgledala ovako dobro.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Terme Sveti Martin po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju