Volite putovati? Imate smisla za snimanje fotografija i Instagram? Možda ste baš vi idealni putnik kojeg traži putnička tvrtka Unforgettable Greece i želi mu platiti ljuksuzno ljetovanje. Odabrani sretnik će na ljeto iduće godine provesti devet dana istražujući grčke otoke, uključujući Mikonos, Santorini i Kretu.

Odsjesti će u luksuznim hotelima, provoditi vrijeme na privatnim oblilascima, vozikati se džipom, jedriti u zalazak sunca, učiti kuhati – i za sve to dobiti oko 4200 kuna džeparca. Nemate li dovoljno dobru kameru za snimanje fotki, nema brige – dobit ćete u ruke Samsung S10.

Za detalje oko prijava na natječaj koji nalaže da snimite fotografiju, stavite je na Instagram i ne zaboravite je tagirati, posjetite stranicu Unforgettable Greece gdje piše sve o pravilima, uključujući i ono kako morate biti stariji od 18 godina. 

Megazvijezda: Otvoren aerodrom s najvećim terminalom na svijetu Međunarodna zračna luka Beijing Daxing - 3 Međunarodna zračna luka Beijing Daxing - 5 Međunarodna zračna luka Beijing Daxing - 4 +5 Međunarodna zračna luka Beijing Daxing - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju