Samo šest kilometara od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera Igor i Kristina Palčić s dvadesetogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu i hotelijerstvu otvorili su novi hotel s četiri zvjezdice koji nosi obiteljsko ime „Palcich“.

Riječ je o hotelu na adresi Čatrnja 166a u općini Rakovica koji želi ponuditi jedinstveni doživljaj te prekrasne hrvatske destinacije i svojim gostima pružiti cjelovit proizvod.

Plitvička jezera - 1 Putovanja Najbolje vrijeme za posjet Plitvicama: Niže cijene ulaznica, tišina i mir u vodenom carstvu

Zbog atraktivne geografske pozicije gostima su na raspolaganju brojne aktivnosti – od posjeta Baraćevih špilja, sela Rastoke i zračne baze Željava do bicikliranja na više od 100 kilometara staza, jahanja, vožnje quadovima, zip linea, planinarenja i trekkinga, vožnje kajakom, raftinga i sličnih aktivnosti.

Hotel raspolaže s 22 sobe i pet suite apartmana površine od 35 do 55 metara kvadratnih koji imaju velike prostrane terase. Sve su sobe opremljene klima-uređajima/grijanjem kojima se upravlja pomoću pametne kartice, sefom, minibarom i LCD televizorom.

Na raspolaganju je i potpuno opremljena prostorija za fitness, unutarnji bazen, jacuzzi i sauna, kao i dizalo koje povezuje sve katove hotela i omogućuje potpuni pristup invalidima. Gosti hotela imaju pravo i na besplatno parkiranje pod videonadzorom, ali i usluge recepcije 24 sata dnevno.

Posebnu pažnju privlači terasa hotelskog restorana s koje se možete diviti prekrasnom pogledu, ali i uživati u gastronomskoj ponudi te selekciji najboljih vina iz svih hrvatskih regija.

Plitvice Putovanja Plitvička jezera: Sve tajne najposjećenijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj

Gosti će moći isprobati delikatese poput sira u pepelu, paškog sira i sira u teraninu, a svakako valja istaknuti i da se za doručak poslužuju ličke base - autohtona mliječna delicija, zatim lepinje, domaće kiselo mlijeko, kao i štrudla od domaćih jabuka.

Za poslovne korisnike na raspolaganju je dvorana za sastanke kapaciteta do 30 ljudi, a ponuda hotela u svakom se trenutku može prilagoditi željama korisnika, bilo da je riječ o strogo poslovnim sastancima ili neobveznim druženjima i team buildinzima.

Dio onoga što hotel Palcich nudi pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju