Boravak u Skylodge Adventure Suitesu se nikada ne zaboravlja. Riječ je o trima visećim prozirnim kapsulama za smještaj maksimalno 12 osobe koje su pozicionirane na rubu planine u svetoj dolini Cuzco u Peruu.

Da biste spavali na ovom neobičnom mjestu potrebno je uspeti se po penjačkoj stazi osiguranoj metalnim klinovima, nožištima i sajlom na visinu od oko 400 metara. S nebeske kapsule se, pak, spuštate uz pomoć ziplinea.

Iz kapsule se pruža veličanstveni pogled na mističnu okolicu i dolinu. No, nemojte očekivati veliki komfor. Ovdje vas očekuje tek krevet, mjesto za prizalogajiti te prostor za obavljanje nužde.

Boravak u Skylodge Adventure Suitsu se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 3200 kuna na noć. Cijena uključuje besplatnu večeru i doručak te vodiča koji će vas sigurno dovesti na željeno mjesto u potrebno vrijeme.

Zašto brojni avanturisti iz cijelog svijeta žele prespavati u ovom neobičnom smještaju, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Kućica na rubu litice: Smještaj s pogledom koji se nikad ne zaboravlja Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 4 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 8 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 7 +4 Kućica Cliff Dweller u klancu Red River, Kentucky. - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju