Kuća za odmor Jelena u Lokvama idealno je mjesto za uživanje u miru i tišini, ali i istraživanje prirodnih ljepota Gorskog kotara u bilo kojem dijelu godine.

Ovdje vas očekuju zapanjujuće rijeke i jezera, prekrasni parkovi, špilje i planine. Nalazi se svega dvije minute hoda udaljena od Lokvarskog jezera te tridesetak minuta vožnje automobilom od mora.

Slika nije dostupna Putovanja Na sat i pol od Zagreba: Planinska kuća za sjajan odmor u srcu Gorskog kotara

Kuća za odmor Jelena obuhvaća tri spavaće sobe i prostrani dnevni boravak za maksimalan smještaj sedam osoba. Sa sobom možete povesti i kućnog ljubimca.



U sklopu ove šarmantne kuće koja je u potpunosti napravljena od drveta nalazi se i dobro opremljena kuhinja s blagovaonskim stolom, kupaonica i dva toaleta.

Na raspolaganju je i terasa s koje puca prekrasan pogled na zelenu okolicu, te roštilj za pripremanje ukusnih obroka u društvu najmilijih.

Gorski kotar Lynx & Fox - 13 Aktualno Ideja za vikend: Obilazak Gorskog kotara u jesenskom ruhu

Kuća je okružena šumom te je skrivena od znatiželjnih pogleda. Pruža privatnost te je sjajno mjesto za opuštanje od nakupljenog stresa.

Kuća za odmor Jelena iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 675 kuna na noć. Dio onoga što nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju