Uskoro će švicarske Alpe postati bogatije za najdužu šetnicu među krošnjama na svijetu, koja će povezati dva sela. Tako će posjetitelji uživati jer će proći više od kilometar i pol među krošnjama te se bar na trenutak osjećati poput – ptica!

11. srpnja i službeno će biti otvorena staza među krošnjama imena Sedna dil Dragun, koja postaje najdulja staza takve vrste na svijetu. Šetnja će voditi od sela Laax Murschetg do sela Laax Dorf, a kad se posjetitelji popnu na platformu, čeka ih šetnja dugačka točno 1,56 kilometara.

Šetnja krošnjama sigurno je sjajan doživljaj, stoga se uopće ne brinemo za posjećenost ove atrakcije. Osim staze, tu su i drugi sadržaji, od kojih posebno valja izdvojiti kružni tobogan za djecu, duljine 73 metara. Naravno, tu su i druge platforme na kojima je moguće odmarati se i uživati u pogledu.

Dobra vijest je da će staza biti otvorena tijekom cijele godine, pa će biti moguće uživanje i u zimskoj bajci. Naravno, sve to ima i svoju cijenu. Ona za odrasle za jedan smjer iznosi oko 110 kuna, dok je povratna karta 30 kuna skuplja. Djeca do 6 godina ulaze besplatno, a ona od 6 do 17 plaćaju povlaštenu kartu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju