USB utor za svako sjedalo bi bio totalno cool. Nije to luksuz, nego puka potreba! Što kad vam nasred atlantika krepa mob? Halo!!!

U avionima drastično fali jedna sekcija samo za obitelj. Zašto da su djeca po cijelom avionu kada se svi klinci mogu lijepo družiti u jednom (zvučno ograđenom) dijelu zrakoplova.

Mjesto za noge! Dajte nam malo više prostora za noge. Nismo svi mali, s kratkim nogama, poput onih nesternika koji su poslužili za kalup. A da ne govorimo o tome daneke ekstremitete ponekad želimo prekrižiti, ili podići! Ovo su grobovi za kućne ljubimce, a ne sjedala...

Želimo sjedala od kojih ne boli kičma! Dosta nam je toga da kad siđemo s aviona razmišljamo samo o tome kako izgledamo kao Baba Jaga! Malo ergonomije u dizajn, ajmooo!


Zamijenite obična sjedala i stavite neka cool sjedala u kojima možemo spavati. Pa ako treba mogu biti i na kat. Neće nam smetati, samo da nismo kao u električnoj stolici!

Dajte nam magične naočale za oči da vidimo sve oko sebe. Gore, dolje, lijevo, desno, pa i iza! Zašto nam ograničiti pogled na tih 20 cm prozora, na koji se ionako nakelji neka bakica s fotoaparatom pa vidimo samo njenu trajnu!

Dragi naši dizajneri aviona! Mi koji letimo ekonomskom klasom ne volimo kada sjedimo pokraj osobe malo duljih ruku, jer u tom slučaju se moramo boriti za svaki kvadratni centimetar držača za ruke! napravite duple, ili napišite u pravilima da svatko ima pravo na pola vremena držati ruku na naslonu!

Ona vaša udubljenja na stolu predviđena za držanje čaše su - smiješna! Dajte napravite rupu da čaša stoji kako treba. A ne da leti lijevo-desno kao muha na tripu.


Hoćemo internet u kabinu! Znamo da ga imate!!!

I zašto nas onaj striček na ulazu pipa tamo gdje mi ne bismo htjeli da nas pipa? Mijenjajte to!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju