1. The Fairmont Hotel, San Francisco
Ovaj hotel nalazi se u Nob Hillu, a apartman koji se prostire po cijelom osmom katu, sadrži čak tri spavaće sobe, predivnu blagavaonu koja može ugostiti čak 50 osoba, kuhinju i neizostavnu biblioteku (ako vam zatreba koja knjiga u pola noći da ne morate tražiti po gradu). Noćenje je sitnih 10.000 dolara. Sitnica, naspram ovih u nastavku.

2. Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda

Ovaj Resort je poslužio kao mjesto snimanja James Bondova "Spy who loved me", a u njemu se nalazi predsjednički apartman s tri luksuzne spavaće sobe, tri kupaonice i dva dnevna boravka, privatnim bazenom s morskom vodom i uslugom koja se rijetko gdje može dobiti. Noćenje je 13.879 dolara.

3. Westin Excelsior, Rim
Westin Excelsior u Rimu je najprestižniji talijanski hotel u kojem noćenje košta vrtoglavih 14.312 dolara (mogli su zaokružiti na 13.999). Nudi klasiku na moderan način, a apartmani sadrže predivne balkone i terase s kojih se pruža spektakularni pogled.

4. Plaza Hotel, New York

Ako ste gledali film Sam u kući, onda znate kakve usluge ovaj hotel pruža. Osim što će vam odrapiti ravnih 15.000 dolara za jednu noć, ovaj će vas hotel toliko razmaziti da nikada nećete htjeti napustiti njegove prostorije.

5. The Martinez Hotel, Cannes

Penthause suite koji se prostire na čak 743 četvorna metara nudi dvije spavaće sobe, tursku kupelj, jacuzzi te osobnu kuhinju (ako slučajno nemate više love da pojedete nešto u restoranu, možete kupiti paštu u Tescu i samo skuhati). Tu je i privatna sauna te panoramski pogled na otoke Lerins i Cannes. I da, noćenje košta 18.000 dolara

6. Atlantis Resort Hotel, Bahami

Ako želite posjetiti raj, ovaj Resort je vaše odredište. Tirkizno plavo more, brojni sadržaji kao što su saune, bazeni, privatne dnevne sobe i slično. Sam vrh je već to što se nalazi na Bahamima, no kad se chekirate dobivate i privatnog batlera i vlastito osoblje u kuhinji! Pa za 24.000 dolara na noć i ima da dobijete sve to!

7. President Wilson Hotel, Geneva, Švicarska

Odaberete li Kings Penthouse u ovom hotelu, noćenje ćete platiti samo 31.000 dolara. Naravno, u tu cijenu ulazi i prostorija koja može ugostiti od 30 do 35 osoba, a najveća prednost ovog hotela su njegova neprobojna stakla tako da je hotel ujedno i jedan od najsigurnijih na svijetu. Tko voli nek izvoli.

8. Four Seasons Hotel, Manhattan, New York, SAD
Smješten u centru Manhattana, ovaj hotel nudi najbolji pogled iz svojeg penthousea koji ima svega devet spavaćih soba. Sobe su prostrane i jedine takve na cijelom svijetu. Usluga uključuje privatnog butlera za vrijeme vašeg boravka, kao i ostale stvari koje se podrazumijevaju (bazen, saune, vino, hrana, žirafe, slonovi). Noćenje je 32.000 dolara.

9. The Grand Resort Lagonissi, Atena, Grčka

Ovo je jedan od najskupljih Resorta na svijetu (ako ne i najskuplji) u kojem jedno noćenje košta čak 48.000 dolara. Luksuz i hedonistički užici ovdje poprimaju sasvim neku drugu dimenziju!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju