SIXTY Soho, New York, SAD
Ovaj boutique hotel modne znalce i medije oduševljava svojom lokacijom na zapadnom dijelu SOHO-a. Predivan redizajn može zahvaliti britanskoj rock dizajnerici Tari Bernerd, koja je kombinacijom neformalnog luksuza i modernističkih crta stvorila hotel u kojem svi žele odsjesti. Sezonski bar na krovu svakako je najpoželjnije mjesto za večernje ispijanje koktela.

&Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge, Botswana
Ovaj lodge nalazi se na predivnoj lokaciji na južnom dijelu otoka Chief, u centru same delte Okavanga. Za nove ljubitelje safarija koji se žele stopiti s prirodom, ovo je savršeno mjesto gdje se mogu doživjeti ali i prepričavati bliski susreti sa lavovima, slonovima, leopardima i ostalim stanovnicima delte Okavanga.


The Norman, Tel Aviv, Izrael
Chic hotel, smješten u Bijelom gradu, baštini UNESCO-a, pruža ono najbolje za vrhunski odmor - top lokaciju u središtu grada i predivan bazen uz koji možete ispijati Bellini od breskve. Hotel je uređen u kombinaciji dva stila - Azurne obale i Art deco-a i spaja ono najbolje od njih za vrhunski užitak u samom središtu Tel Aviva.

The Pottinger, Hong Kong, Kina
U jednom od najstarijih dijelova grada, smjestio se ovaj divan hotel koji je dobio ime po britanskom guverneru. Interesantno je da hotel nema dvorište već dvostruko staklo koje odvaja goste hotela od užurbanog života na ulicama Hong Konga. Dekor s naglaskom na motiv cvijeća i ptica podsjeća na Kinu, a dodatnu vedrinu donose prozori od poda do stropa.

Ovo je samo vrh ledene sante koju nam je otkrila agencija Dnevnik putovanja, na kojoj ćete naći upute kako doći do ovih hotela, i još pregršt savjeta za savršeno putovanje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju