Volite li rafting, ali ste u potrazi za nešto drukčijim iskustvom, mogao bi vam se svidjeti izlet koji organizira mala agencija Magic World Adventure – tako barem kažu oni koji dijele svoja iskustva na društvenim mrežama i turističkim portalima, a na Tripadvisoru nemaju loših ocjena.

Avantura nestvarno lijepim, divljim, a opet pitomim kanjonom Cetine čeka nekoliko kilometara od Omiša. Osim što možete zajahati valove, krenuti u istraživanje tajanstvenih špilja, stalaktita i stalagmita, kao i zaplivati u mraku sa svjetiljkom na glavi, otkrit ćete i skriveno jezerce s vodopadom koji fino masira leđa. U pauzi od veslanja skače se sa stijena od pet, deset metara kao i gušta uz piknik u prirodi i domaće zalogaje.

Oni koji su krenuli na cetinsku pustolovinu imaju puna usta hvale o predivnoj prirodi i dobroj atmosferi – smijehu, pjevanju, veselju, kao i lubenici koja lijepo hladi kad uprži sunce. Magic World Adventure ponosni su i na robinzonski kamp s kućicama na drvetu, u kojem tko želi može predahnuti, pijuckati nešto osvježavajuće s pogledom u krošnje, izvaditi gitaru i zapjevati - pa i sve ponoviti... 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju