Plitvička jezera i dalje su puna posjetitelja. Lijepo ugodno vrijeme za šetnju, uživanje u prirodi mami goste iz cijeloga svijeta. Cijena ulaznice koja u promotivnom tjednu stoji stotinu kuna za odrasle primamila je domaće posjetitelje.

"Malo je zahladilo i takva akcija dobro dođe i mi to koristimo da ponovno pogledamo naše Plitvice, naš dragulj kad dolaze svi iz cijelog svijeta zašto ne bi mi više puta", komentirao je reporteru Marku Balenu za Dnevnik Nove TV Nenad iz Istre.

Plitvička jezera lijepa su u svako doba godine no mnogi tvrde da su najljepša baš u jesen kad se priroda poigra s bojama.

Mrzlin Grad - 6 Putovanja Tik do Plitvičkih jezera: Savršena drvena kućica za odmor u prirodi i otkrivanje domaće kuhinje

Slika nije dostupna Putovanja Netaknuta priroda Like: Kamena kuća na rubu šume za sjajan odmor tijekom cijele godine

"Proljeće je onako dosta pozitivno kad se vraćamo iz zime, kad se sve budi, hajmo reći kraj četvrtog, peti mjesec, onda šesti mjesec bude onako jako zeleno jesen ima svoje čari, zima svoje", rekao je Tomislav Kovačević, ravnatelj NP Plitvička jezera.

Plitvice uvijek imaju svoje čari, može se uživati u životinjskom i biljnom svijetu u svako doba godine, a još kada je cijena ulaznice povoljnija, pogotovo za domaće goste teško je odoljeti jednom izletu na ovo čudo prirode

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju