Jedan dan za izlet, a vikend za popuno iskustvo. Zamislite odmor na kojem ste smješteni u samom srcu prirode, budite se i prije nego li uhvatite lokalni doručak odlazite na jogu u prirodi. Svoj dan nastavljate niz cestu, u istraživanju jednog od najljepših nacionalnih parkova na svijetu. Mnogi turisti ovdje dolaze i odlaze, kao na traci. No tek oni koji stanu na loptu, udahnu prirodu punim plućima te uzmu vremena da se opuste, borave i uživaju u prirodi nekoliko dana znaju pravu dušu Plitvica. Plitvička jezera pružaju brojne mogućnosti kad je smještaj u pitanju, a sve je više privatnih iznajmljivača koji podižu kvalitetu ponude u destinaciji.

Jedan od takvih je i Mrzlin Grad - mjesto gdje se spajaju dugogodišnja tradicija i suvremenost kako bi vaš zasluženi odmor bio u cijelosti ispunjen opuštanjem i doživljajem za pamćenje. Mrzlin Grad nalazi se nedaleko od Plitvičkih Jezera, točnije 15 kilometara od ulaza 2. Kompleks se sastoji od dvije smještajne zgrade, bazena i restorana otvorenog tipa "La Ursula".

Ovdje ćete pronaći predivnu drvenu brvnaru koja će vam pružiti sve što vam je na odmoru potrebno. Ako se brinete da ćete na godišnjem biti gladni, nemojte, jer ovdje je u sklopu objekta i bistro La Ursula koji nudi spoj tradicionalne autohtone kuhinje pripremljene i prezentirane na suvremeni način. Domaća juha, gulaš od divljači ili dimljena pastrva pripremljena na poseban način, maštoviti deserti slastičarke Maje Martinović, samo su neki od gastro mamaca zbog kojih biste trebali posjetiti ovo mjesto.

Trenutno aktualna ponuda na portalu Crno jaje donosi vam 3 dana/dva noćenja za dvije osobe, a djeca do 10 godina će s vama ići potpuno besplatno. Cijena vrijedi za 2 osobe i uključuje 2 noćenja u novim dvokrevetnim sobama s velikim pomoćnim ležajem, terasom ili prostranim balkonima i polupansion.

Svakako posjetite i Plitvička jezera, jedan od najljepših nacionalnih parkova na svijetu. Znate li da Nacionalni park Plitvička jezera koristi električnu energiju iz obnovljivih izvora? To potvrđuje i certifikat ZelEn. Osim pribavljanja „zelene“ energije, pomno se pazi i na potrošnju iste. Od 2018. godine park koristi isključivo LED tehnologiju pri rasvjetu, a pazi se i na otpad. Naime, uvođenjem biorazgradive ambalaže 2015. godine započet je proces izbacivanja plastike iz poslovanja, a sav nastali otpad u hotelu se odvaja, dok se bio otpad koristi za proizvodnju bio goriva i hrane za životinje

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju