Na rubu malog sela kod Poreča na 1000 četvornih metara smještena je ova idilična istarska vila.

Napravljena je kao mjesto za bijeg od užurbane svakodnevnice u kojoj se uistinu možete odmoriti. Ograđena je zidom te pruža potpunu privatnost od znatiželjnih pogleda.

Villa Maja u Podgori - 2 Putovanja 8 kilometara od Makarske: Wow vila koja "spaja" Biokovo s Jadranskim morem

Prizemljem vile dominira otvorena kuhinja s blagovaonicom i dnevnom sobom, a tu se nalazi i jedna spavaća soba. Prvi kat rezerviran je za preostale dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama.

Kuća je opremljena svim potrebnim sitnicama za uživanje, opuštanje i razonodu – od pristupa igraćoj konzoli i besplatnom Wi-Fiju do uživanja u bazenu na otvorenom koji se prostire na 32 četvorna metra.

Kućica na stablu San José Ocotillos, Hidalgo, Meksiko - 3 Putovanja 370 kuna na noć: Kućica usred šume koja "lebdi u zraku"

Na raspolaganju vam je i velika terasa s privatnim vrtom u kojem raste mnoštvo povrća te roštilj na kojem možete pripremati gastronomske gozbe. U sklopu posjeda nalazi se i prostor za parkiranje osobnih vozila.

Kuća može odjednom primiti šest gostiju, a iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 740 kuna za noć.

U vrtu je smješten i bazen od 32 četvorna metra U vrtu je smješten i bazen od 32 četvorna metra (Foto: Airbnb.com)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju