Na sjeveroistočnoj strani otoka Krka nasuprot Crikveničke rivijere prostire se šarmantno turističko mjestašce po imenu Šilo. Ono pruža mogućnosti za dubinski odmor, a pogotovo za sve one koje su u potrazi za čarobnom prirodom.

Eko koliba Oliveglia u Šilu pravi je primjer za to. Riječ je o kućici okruženoj raskošnim maslinikom koje se prostire na 10.000 četvornih metara.

Robinzonska kućica Orkula kod Pirovca - 5 Putovanja Okružena s 300 maslina: Drvena kućica kod Pirovca za odmor daleko od znatiželjnih pogleda

U blizini nema nikakvih stambenih objekata pa možete uživati u miru i tišini. Nalazi se, pak, oko 9 kilometara udaljena od prve plaže.

Oliveglia obuhvaća jednu spavaću sobu i dnevni boravak za maksimalni smještaj četiri osobe.

Okružena zelenilom Okružena zelenilom (Foto: Airbnb.com)

Na raspolaganju vam je i kupaonica s kadom, te dobro opremljena kuhinja. Hranu možete pripremiti i na roštilju na otvorenom te je podijeliti sa svojim društvom na terasi kuće na kojoj se nalazi i drveni stol s klupama.

Kada vas uhvati fjaka, legnite na viseće ležaljke i uživajte u tek pokojem šumu prirode koja vas okružuje.

Mrđina kuća, otok Ugljan - 4 Putovanja 10-ak minuta od plaže: Kamena kućica na otoku Ugljanu za savršeni odmor

Eko kuća Oliveglia iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 415 kn za noćenje. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Kamena kuća sa zatvorenim bazenom kod Splita u kojoj bismo guštali tijekom cijele godine Villa Kalista, Žrnovnica - 9 Villa Kalista, Žrnovnica - 8 Villa Kalista, Žrnovnica - 7 +5 Villa Kalista, Žrnovnica - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju