Lonely Planet, jedan od najpoznatijih portala koji se bavi kulturom putovanja, pokrenuo je konačno i svoju video platformu, u kojoj uz neveliku naknadu, možete uživati u satima i satima snimljenog materijala.

Nova premium platforma, sadržavat će emisije iz arhive Lonely Planeta, a prikazat će razne dijelove svijeta u više od 350 snimljenih epizoda u kojima se može guštati iz udobnosti vlastitog kauča.

Za početak, isplati se pogledati 18 sezona klasične putopisne TV serije Globe Trekker koja gledatelje vodi na nostalgičnu turneju po svijetu, obilazeći jedinstvene destinacije poput Kine ali i zapadne obale Sjedinjenih Američkih Država.

Jona u New Yorku: Udobno se smjestite i prošećite glavnim gradom svijeta Jona u New Yorku - 3 Jona u New Yorku - 2 Jona u New Yorku - 1 +1 Jona u New Yorku

Pridružite se slavnim domaćinima i zavirite u svijet naduhnjujućih kultura, nevjerojatnih pejzaža i gastronomskih čudesa koja će vas natjerati da obogatite vlastito kulinarsko iskustvo. Pogledajte kako izgleda putovanje po legendarnoj Route 66, doživite toskanska vina, a onda se jednostavno, „zaputite“ na Himalaju.

Svi zaljubljenici u hranu, s posebnom pozornošću mogu pratiti Planet Food i otkriti neobičnosti o mnogim jelima. Naravno, ni ne sumnjamo da će se nakon toga pozivi prijateljima na večere utrostručiti, jer tko ne bi htio kušati sva ta čudesa...

Pristup sadržaju moguć je na sljedećoj stranici, a cijene su i više no simbolične. Tako ćete primjerice za mjesec dana članstva izdvojiti oko 25 kuna, a moguće su i opcije pretplate na 6 ili 12 mjeseci, čime je cijena još povoljnija.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju