Razmišljate o ljetnom odmoru, a ne putuje vam se daleko? Idealno. Naš je prijedlog uživancija u samom srcu Istre. Za vas smo pronašli četiri TOP ponude koje će vas oduševiti, a na vama je da ih istražite i odaberete smještaj za svoj ljetni odmor u Istri.

Istražite Buzet uz smještaj u Hotelu Fontana***

Buzet vole ljubitelji piva jer je poznat i dobro znan po proizvodnji lokalnog piva. Naša je preporuka Hotel Fontana*** koji se smjestio u samom centru podno starog grada Buzeta.

Jutra su ovdje posebna jer se budite uz predivne poglede na divne brežuljke starog grada Buzeta. Tko zna, možda će vas već ranom zorom probuditi mirisi daleko poznate istarske gastronomske ponude, stoga ne čekajte i rezervirajte svoj smještaj u Hotelu Fontana***.

Bajkoviti Motovun uz smještaj u Villi Borgo*** ili Baki Ljubici***

Za Motovun su svi čuli. Ako ga niste još uvijek posjetili, sad je pravo vrijeme. Smješten na brežuljku mami poglede još od davnih vremena, a uličice kojima ćete šetati pričaju posebnu priču. Mnogi ga vole upravo zbog pogleda koji se s vrha pružaju, stoga je pravo vrijeme da i vi budete dio motovunske srednjovjekovne priče.

Vinogradi, maslinici, brežuljci, povijest, fina i ukusna hrana vas čekaju, a kad se želite odmoriti, odaberite Villu Borgo*** ili smještajni objekt Baka Ljubica***. Oba su objekta novouređena, a vila je posebna po tome što je nekad služila kao šivaonica i izvorna je istarska kuća. Ne čekajte, jer termini se brzo popunjavaju. Iskoristite priliku i rezervirajte ljetnu uživanciju u Motovunu na vrijeme!

Ljetno guštanje s ekipom u dvije kuće Istria Estate u Roču za 14 osoba

Nedaleko od Buzeta nalaze se kuće za odmor Istria Estate. Mjesto je zaista posebno jer vas tamo čeka mir, mir i mir. Kuće su se smjestile između brežuljaka stoga su pogledi zapanjujući, stoga ako tražite mjesto gdje pobjeći od gradske gužve i buke, ovo je idealan odabir.

Skupite ekipu jer ovdje spavati može čak 14 osoba, a dani će vam biti u potpunosti popunjeni različitim aktivnostima kao što su kupanje u bazenu, vožnja biciklom, pješačenje, planinarenje ili pak penjanje. Okušajte se u boćanju, stolnom tenisu, pikadu, vratite se u djetinjstvo na trampolinu… Mogućnosti je mnogo, jedino što nedostaje je jedan klik na ponudu koja brzo istječe.

Odmorite se kao što su se odmarali nekad u Etno Selu Kotli

Volite li povijest, ovo je idealna lokacija za vas. Etno Selo Kotli oduševit će vas vještinom prezentacije nekadašnjeg života jer ćete odsjesti u jednoj od kamenih kućica. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Mjesto Kotli zaštićena je ruralna sredina gdje šećući se možete naići na sačuvane korte, baladure, volte i slikovite dimnjake, a obvezno se prošećite i kraj rijeke Mirne. Uživajte u autohtonom smještaju, a ako vam je previše vruće, rashladite se u bazenu s pogledom na prekrasnu prirodu. Požurite s rezervacijom, Etno Selo Kotli vas čeka!

  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju