Tražite li mjesto na kojem se možete istinski odmoriti te uživati u miru i tišini, smještaj u kući okruženoj prekrasnom prirodom te pozicioniranoj na izoliranom mjestu – pravo je rješenje. Odličan dokaz za tu tvrdnju je i kuća Cvrčak, koja je smještena na Paklenim otocima, točnije na Svetom Klementu.

"Prije četrdeset godina tražili smo mjesto na kojem se možemo isključiti od svakodnevnog života i obaveza, od prometnih gradskih ulica, gužve i buke. Pronašli smo savršeno mjesto…

Svaki put kad smo se vratili i kampirali pod zvijezdama osjećali smo se sjajno. Ubrzo nakon toga shvatili smo da je to zbog zvuka cvrčaka – najupečatljivijeg zvuka koji smo povezali s magijom ovog mjesta", pišu vlasnici na svojim internetskim stranicama.

Na raspolaganju vam je privatna plaža Na raspolaganju vam je privatna plaža (Foto: Airbnb)

Kada su na zapadnom dijelu Svetog Klementa odlučili izgraditi samoodrživu kuću koja energiju dobiva od solarnih ploča, a koja je u potpunosti izolirana te pruža maksimalnu privatnost, nisu previše dvojili kako će je nazvati.

Kuća Cvrčak prostire se na stotinjak četvornih metara, a obuhvaća četiri spavaće sobe i isti broj kupaonica, za maksimalni smještaj osam osoba.

Gostima je na raspolaganju i prostrana kuhinja s blagovaonicom te dnevni boravak, ali i prekrasan vrt ispunjen dalmatinskim biljem, stablima smokava i maslina u koji možete sjesti i odmoriti se.

Kada se zaželite kupanja u divnom moru, laganom šetnjom spustite se do osamljene plaže koja je udaljena od kuće svega pet minuta hoda.

Kuća Cvrčak iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 480 eura na noć, a dio onoga što nudi pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Uđete li u nju, nećete htjeti izaći: Pogledajte jednu od najljepših kuća u Gorskom kotaru Kuća Gorski kotar - 26 Kuća Gorski kotar - 25 Kuća Gorski kotar - 24 +22 Kuća Gorski kotar - 23

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju