Jeste li ikada razmišljali kako bi bilo provesti svoj godišnji odmor u potpunosti na moru? Dobar način za potpuni i bezbrižni užitak je krstarenje koje nam često omogućuje da upoznamo destinaciju u kojoj se nalazimo s neke druge perspektive.

Često vidimo mjesta koja kao obični turisti ne bi imali prilike vidjeti, a o kupanju ne moramo ni pisati. Dostupne su nam najbolje plaže i najpopularnije turističke destinacije. U nastavku vam donosimo dvije aktualne ponude koje donosi portal Crno Jaje, za najbolji odmor ove sezone.

Istražite Jadran na luksuznom krstarenju

Istražite najbolje od srednjeg Jadrana u ovom krstarenju na brodu MS San Spirito. Ponuda uključuje 7 noćenja s uslugom polupansiona za samo 4.999 kuna po osobi. Na ovom ćete putovanju posjetiti Split, Trogir, Bol, Hvar, Biševo, Vis, Korčulu, NP Mljet, Dubrovnik – drugim riječima samo najbolje od Hrvatske obale. U cijeni je naravno uključen i bogati švedski doručak svakog dana, prvu večer večera, ostale dane ručak.

Posebni doživljaj biti će i Kapetanska večera na otoku Mljetu.

Na ovom ćete putovanju imati dovoljno vremena za istraživanje destinacija u kojima ćete se zaustavljati, a o pospremanju ne morate brinuti – ipak, vi ste na godišnjem odmoru, u cijenu je uključeno i svakodnevno čišćenje sobe.

Kompletnu ponudu možete istražiti ovdje.

Krstarenje zadarskim arhipelagom na brodu Gulet

Dobrodošli na središnji Jadran. Smještena u sredini hrvatskog Jadrana, između impozantne planine i kristalno čistog, plavog mora, ova regija idealna je destinacija za vaš sljedeći odmor bilo da ste ljubitelj gradskog odmora, adrenalinski ovisnik ili jednostavno tražite mirno mjesto gdje možete pobjeći od stresa. Uživajte na prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama, uronite u kristalno čisto plavetnilo i nadišite se čistog morskog zraka s mirisom borova, ružmarina, lavande i smillja uz zvuk našeg omiljenog ljetnog glazbenika – Cvrčka.

Najbolji način za upoznavanje sa Zadarskom regijom je svakako putem krstarenja. U ponudi Crnog jaja nalazi se i krstarenje zadarskim arhipelagom, a koje uključuje posjet otoku Ugljan, Olibu, sjevernijem Velom Lošinju, Rabu te Pagu. Ovo ćete krstarenje platiti svega 2.499 kuna po osobi, a za samo 800 kuna doplate možete na brodu dobiti i uslugu polupansiona.

Istražite ponudu ovdje.

Provjerite i brojne druge ponude za krstarenje ovdje. 

Ljetovanje na otoku Čiovu: Plaže i konobe koje ne smijete propustiti Čiovo, Hrvatska - 7 Čiovo, Hrvatska - 2 Čiovo, Hrvatska - 3 +3 Čiovo, Hrvatska - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju