Kad spomenete odmor na Floridi, jedna od prvih stvari koje vam padaju na pamet uz prekrasne plaže i dobru zabavu sigurno je i cijena najma. No, na Floridi se očito možete provesti i dosta povoljno, čemu u prilog govori i priča o ovoj "kolibi" u kojoj noćenje u prosjeku stoji – 85 dolara!

Kako donosi Miami Herald, „češljajući“ između više od 45 tisuća nekretnina koje se putem Airbnba iznajmljuju na Floridi, najpopularnija nekretnina koju je najviše ljudi stavilo na listu želja je mala, šarmantna koliba, koja se nalazi u četvrti Biscayne Park u Miamiju. Tome sigurno pridonosi i cijena, pa se koliba, tj. bungalov s jednom spavaćom sobom iznajmljuje za tek 85 dolara na noć (oko 550 kuna).

Vlasnica Paola Ugolini, koja živi u glavnoj kući u čijem se dvorištu koliba nalazi, izjavila je kako je najprije kolibu planirala koristiti kao gostinjsku kuću za svoje rođake koji žive u Europi a često posjećuju Floridu. No, kako je ipak kućica većinu vremena bila prazna, odlučila ju je 2014. oglasiti putem Airbnb stranice.

To se pokazalo punim pogotkom, s obzirom kako je od tada ugostila više od 400 gostiju iz 26 raznih zemalja! O zadovoljstvu gostiju govori savršen rating, pa tako koliba ima najvišu moguću ocjenu od strane gostiju.

U svakom slučaju, ukoliko odlučite u njoj provesti par dana, neće vam faliti ama baš ništa. Opremljena je „Queen size“ krevetom, televizorom, hladnjakom, mikrovalnom te aparatom za kavu. Također, samo uređenje stvara osjećaj doma, ali dovoljno je i da pogledate našu galeriju i uvjerite se u posebnost ove kućice.

A ako posjet Miamiju ne možete, sasvim opravdano, zamisliti bez odlaska na plažu, recimo kako su one udaljene tek petnaestak minuta od ovog smještaja.

Što još čekate, kliknite na link i provjerite kad ova koliba može barem nakratko, postati i vaš dom!

Nezaboravno iskustvo u Parku prirode Papuk: Pogledajte novi adrenalinski park Duboka Adrenalinski park Duboka - 5 Adrenalinski park Duboka - 3 Adrenalinski park Duboka - 2 +1 Adrenalinski park Duboka - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju