Kanjon rijeke Cetine sjajan je odabir za ljubitelje aktivnog odmora. Gotovo netaknuta priroda ovoga prostora omogućava uživanje u brojnim aktivnostima – od pješačenja i slobodnog penjanja preko raftinga i kajaka do pecanja ili vožnje ziplineom.

Kada se umorite, ne morate daleko do prenoćišta. Na maloj uzvisini u naselju Podašpilje nalazi se šarmantni smještaj za dvije osobe – izvorna dalmatinska kućica od kamena koja se prostire na 35 kvadrata.

Slika nije dostupna Putovanja 45 minuta do plaže: Drvena kuća u Gorskom kotaru za odmor u prirodi i guštanje u domaćoj hrani

Gostima je u ovoj dvojnoj kućici na raspolaganju spavaća soba s dva kreveta, kuhinja s malom blagovaonicom, te kupaonica s toaletom i tušem. Na terasi vas očekuje roštilj za pripremanje ukusnih jela i stol za uživanje u njima, kao i čarobni pogled na kanjon rijeke Cetine.

Kada se zaželite „civilizacije“ i šetnje uz more – skoknite do Omiša koji je udaljen svega šest kilometara.

Kamena kućica u Podašpilju se iznajmljuje preko internetske stranice Booking.com po cijeni od oko 400-injak kuna za noćenje. Dio njezinih čari, otkrijte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju