Kamena kućica tik uz more te s komadićem privatne plaže za mnoge se čini kao san svih snova, a pogotovo otkako se svijet suočio s pandemijom koronavirusa. U potrazi smo za mirom, tišinom i prekrasnom prirodom u kojoj možemo napuniti baterije i osloboditi se svakodnevnog stresa.

Kamena kućica Mirko u Starigradu na Paklenici upravo je takvo mjesto. Riječ je jednostavnom, ali vrlo funkcionalnom prostoru sastavljenom od sobe s bračnim krevetom, dobro opremljene kuhinje i kupaonice.

Slika nije dostupna Putovanja U blizini Trogira: Kamena kućica s bazenom za uživanje u toplim ljetnim danima

Kuća ima direktan izlaz na privatnu plažu veličine 400 četvornih metara koja je opremljena ležaljkama te predstavlja izvrsno mjesta za sunčanje i uživanje u lijepom vremenu.

Kamena kućica Mirko je dio mini resorta Candela u Starigradu na Paklenici koji se prostire na oko 2000 četvornih metara na zapanjujućem prostoru između moćnog Velebita i prekrasnog Jadranskog mora.

Zemljanka u Ljutomeru - 4 Putovanja "Nestvarna" zemljana kućica za odmor na samo sat i pol od Zagreba

Gosti u ovoj kućici se mogu poslužiti i zajedničkom terasom resorta koji gleda na planine, a na kojem se nalazi roštilj, ali i manji bar. Na raspolaganju vam je i besplatni parking, bicikli, televizija i pristup internetu, a po želji možete unajmiti i jet-ski, brodić, kanu i štapove za pecanje.

Kućica se iznajmljuje preko internetske stranice Airbnb po cijeni od 487 kuna na noć, a što sve nudi pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju