Što je definicija dobrog odmora? Dok neki uživaju u velikim gradovima s bogatom turističkom ponudom, drugi su skloniji biranju manjih smještaja na izoliranim mjestima u kojima mogu napuniti baterije.

Potonji biraju mjesta poput ove kamene kućice u naselju Vrsine u Splitsko-dalmatinskoj županiji u kojem živi tek oko tristotinjak stanovnika.

Zemljanka u Ljutomeru - 4 Putovanja "Nestvarna" zemljana kućica za odmor na samo sat i pol od Zagreba

Kamena kućica prostire se na 40 četvornih metara, a namijenjena za maksimalno dvije do četiri osobe. Obuhvaća spavaću i dnevnu sobu, mini kuhinju i kupaonicu. Njezina najveća prednost, pak, je veliki bazen u dvorištu koje pruža prije potrebno osvježenje u toplim ljetnim danima.

Kamena kuća dio je agroturizma Mornarevi Mlini koji je otprilike desetak kilometara udaljen od Trogira. Uz kućicu se nalazi ekološki vrt u kojem možete ubrati i kušati svježe voće i povrće, a u neposrednoj blizini je i restoran koji služi tradicionalna jela ovoga prostora.

Slika nije dostupna Putovanja 15 minuta od gradske vreve: Prostrana kuća na stablu za sjajan odmor među krošnjama

Kućica se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 530 kuna za noć, a što sve nudi pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju