Lokve su idilično mjestašce u Gorskom kotaru, na pola puta između Delnica i Fužina, u kojem će posebno uživati ljubitelji prirodnih ljepota. Smješteno je uz prekrasno Lokvarsko jezero, a kroz njega prolazi i šarmantna rječica Lokvarka.

Želite li sa svojom obitelji ili prijateljima odmoriti u čarobnom okruženju, svakako svratite u Lokve. Odsjesti možete i u ovoj udobnoj kući koja se prostire na 180 četvornih metara uz jezero.

Slika nije dostupna Putovanja Na brdašcu u Gorskom kotaru: Kuća uz obale dva jezera za sjajan odmor

Kuća obuhvaća četiri spavaće sobe i dnevni boravak za maksimalni smještaj osam osoba. Poslužiti se možete dobro opremljenom kuhinjom i prostranim blagovaonicom, kao i trima kupaonicama. Na raspolaganju vam je i natkrivena terasa s roštiljem s koje puca prekrasan pogled na okolicu.



Kuća se nalazi uz jezero na imanju od 5000 četvornih metara, a koje je prekriveno livadom, drvećem te raznim cvijećem i biljem. Kada se zasitite odmaranja uputite se u šetnju u Nacionalni park Risnjak, na jahanje, ili na neki od izleta biciklima i čamcem koje se tu nudi.

Špilja Lokvarka Putovanja Idila u goranskom selu: Savršena baza za otkrivanje planinarskih puteva, izletišta i odlične hrane

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 4700 kuna na noć. Dio njezinog šarma, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju