Kuća Grič prostire se na 90 četvornih metara u naselju Mrzla Vodica u Gorskom kotaru. Pozicionirana je na idiličnom brdašcu u zelenom srcu Hrvatske uz obalu dvaju jezera – Lokvarskog i Mrzle Vodice.

Kuća za odmor Jelena, Lokve - 6 Putovanja Skrivena od pogleda: Kuća u Gorskom kotaru u kojoj bismo proveli cijelu zimu

Kuća je idealno mjesto za miran odmor i punjenje baterija od nakupljenog stresa. Ovdje možete uživati u prirodi i istraživati okolicu – od Nacionalnog parka Risnjak do našeg prekrasnog mora koje je udaljeno svega 30 kilometara.

Kuća Grič, Mrzla Vodica - 8 Kuća Grič, Mrzla Vodica - 8 (Foto: Airbnb.com)

Kuća Grič ima dvije spavaće sobe i dnevni boravak za maksimalni smještaj četiri osoba. Na raspolaganju vam je i kuhinja s blagovaonicom, smočnica, dvije kupaonice i zasebni toalet, ali i balkon koji se nameće kao sjajno mjesto za opažanje zvjezdanog neba.

Gorski kotar Lynx & Fox - 13 Aktualno Ideja za vikend: Obilazak Gorskog kotara u jesenskom ruhu

Poslužiti se možete i vanjskim natkrivenim roštiljem za pripremu slasnih obroka, a potom sjesti na drvene klupe na terasi i uživati u umirujućem pogledu na okolicu.

Kuća Grič u Mrzloj Vodici iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 900 kuna na noć. Dio njezinog šarma, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

40-ak minuta od mora: Kamena kuća u Istri idealna za bijeg od stresne svakodnevice Kamena kuća Insula Sola, Istra - 6 Kamena kuća Insula Sola, Istra - 5 Kamena kuća Insula Sola, Istra - 4 +2 Kamena kuća Insula Sola, Istra - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju