Mnogi koji su isprobali odmor u rujnu na moru potvrdit će da je riječ o idealnom terminu. More i temperature obično su još pogodne za kupanje, idealno je za aktivniju vrstu odmora jer se malo lakše diše, a i gužve su manje.

Među najboljim europskim destinacijama za medeni mjesec

Jeste li znali da je European Best Destinations uvrstio Hvar među top 15 destinacija za romantični bijeg, odnosno medeni mjesec? I to tako što ga je stavio čak na visoko drugo mjesto, među destinacije kao što su Positano u Italiji, Santorini u Grčkoj, Pariz u Francuskoj ili Algarve u Italiji. Tome se kao razlog navode prekrasni krajolik otoka i prekrasne plaže, velik izbor smještaja u hotelima te raznovrsne aktivnosti.

Ponuda za odmor u mirnoj uvali

Zaželite li se i vi posjetiti Hvar ili tražite priliku za odmor u rujnu, preporučujemo vam ponudu za 4, 6 ili 8 dana u hotelu Sirena. Hotel u kojem je moguće rezervirati povoljna noćenja za dvije osobe s polupansionom nalazi se u mirnoj uvali Mala Garška. Mir i svojevrsna privatnost samo su 2 kilometra udaljeni od starog grada Hvara, pa vam je zapravo sve nadohvat ruke, i plaža i centar zbivanja.

Skoknite na sunčanu stranu prije jeseni

Odmorite se prije jeseni na jednom od najsunčanijih otoka u Hrvatskoj. Termini dobre ponude koju smo pronašli su od 9. do 29. rujna i ostavljaju vam dovoljno prostora da iskombinirate put od 3, 5 ili 7 noćenja. U cijenu je uključeno noćenje s polupansionom, a dijete do 12 godina možete povesti besplatno. Uživajte u mirnoći uvale, ljepoti Hvara i ponudi hotela. Rezervirajte ponudu za kasno ljetovanje na jednom od najromantičnijih otoka u Europi i odmorite se.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju