Najveći svjetski portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu, i ove je godine dodijelio certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2014" najuspješnijim svjetskim hotelima za izvrsnost i kvalitetu usluge temeljem recenzija gostiju. Na portalu TripAdvisor nalazi se više od 60 milijuna mišljenja i ocjena korisnika turističkih usluga, a portal se može pohvaliti sa 50 milijuna individualnih posjetitelja.
Prema ocjenama posjetitelja ovog portala, sedam Valamarovih hotela našlo se u uglednom društvu najboljih svjetskih hotela. To su Valamar Dubrovnik President 5* i Valamar Lacroma Dubrovnik 4* u Dubrovniku, Valamar Bellevue 4* i Miramar 3* u Rapcu te tri porečka hotela - Valamar Club Tamaris 4*, Valamar Diamant 4* i Valamar Crystal 4*.

“U našoj grupaciji gost je na prvom mjestu i redovito pratimo komentare na brojnim web stranicama pa tako i na TripAdvisoru. Priznanja gostiju su nam dodatni poticaj da i dalje postižemo dobre rezultate te da našim gostima pružimo najbolju moguću uslugu”, izjavio je u povodu dobivanja priznanja Peter Fuchs, predsjednik Uprave Valamara te je ujedno čestitao svim zaposlenicima nagrađenih hotela na kvalitetnom radu i trudu, prenosi Poslovni turizam.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju