Korisnici portala Hostelworld.com su putem svoje istraživačke mreže Hoscars proglasili Hobo Bear najboljim hostelom u Hrvatskoj.

Hostel je smješten u Medulićevoj ulici, u blizini Hrvatskog narodnog kazališta i Muzeja Mimara, odakle se pješice vrlo brzo stiže do povijesnoga Gornjega grada kao i svih atraktivnih zagrebačkih lokacija u Donjem gradu. Hostel raspolaže s osam soba, potpuno opremljenom zajedničkom kuhinjom i salonom s barom s nadsvođenim lukovima i zidovima obloženim opekom te podsjeća na vinski podrum. U tom prostoru gostima je na raspolaganju i hostelska biblioteka, prenosi TZZG.

Osim ugodnog ambijenta, u hostelu se gostima nudi i besplatan bežični pristup internetu. Valja naglasiti da se hostel nalazi i u blizini pješačke ugostiteljsko-trgovačke zone s čuvenom Tkalčićevom ulicom, u kojoj su smješteni brojni kafići, pivnice, restorani, galerije… Dakle, ako se posvadite s curom, ili nadurite na roditelje, barem znate gdje uredno i fino možete provesti prvih par noći! Šalimo se, preporučite prijateljima, ovo stvarno djeluje lijepo!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju