Ukoliko vam nedostaje vaš pas dok ste na odmoru, a slučajno se nalazite baš na Baliju, odsjedanje u ovom hotelu dobra je opcija. Naime, hotel Puri Garden u Ubudu, u suradnji s lokalnom organizacijom Bali Dog Association koja se bavi spašavanjem pasa, nudi mogućnost igre i zabave sa štencima dvaput tjedno.

"Terapija štencima“ održava se utorkom i četvrtkom po dva sata. Radi se o situaciji koja donosi korist i gostima i psima. Prvi se još dodatno opuste i zabave, a dokazano je i kako provođenje vremena sa psima smanjuje razinu stresa. Zauzvrat, štenci dobivaju ljubav.

 

Hotel je za potrebe terapije osigurao prostor u blizini bazena, pa gosti tamo mogu sjesti i igrati se sa spašenim štencima. Prostor je ograđen, a također, u njemu se nalazi i mnoštvo igračaka.

Kad završite s maženjem ovdje se moguće opuštati i na druge načine. Besplatni tečaj joge, sunčanje uz bazen, masaže, filmske večeri i ukusna hrana s roštilja samo su dio ponude, a s obzirom na sve mogućnosti, noćenje u sobi za dvoje od 60 eura uopće i ne zvuči puno.

Pogotovo ako uzmete u obzir, da ćete dvaput tjedno uživati u društvu najboljeg čovjekovog prijatelja.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju