Rijetko se nađe onaj tko barem jednom ne bi htio provozati se u Ferrariju, te doživjeti magiju i brzinu koju donosi taj prestižni talijanski proizvođač automobila. E pa, dio tog doživljaja možete doživjeti u Abu Dhabiju, u Ferrari Worldu, mjestu koje je proglašeno najboljim tematskim parkom na svijetu!

World Travel Awards ove su se godine dodjeljivale u Muscatu, glavnom gradu Omana. U kategoriji tematskog parka, pobjedu je odnio Ferrari World koji se nalazi u Abu Dhabiju, pobijedivši u konkurenciji pariškog Disneylanda, Legolanda u Billundu, floridskog Walt Disney svijeta i još nekoliko svjetski poznatih tematskih parkova. U parku se nalazi i najbrži roller coaster na svijetu, a glasači diljem svijeta ove su godine prepoznali Ferrari World kao najbolje od najbolje od najboljeg.

 

 

"Već četiri godine vodeći smo tematski park na Bliskom istoku i jako smo sretni zbog toga. Naš tematski park obiluje uzbuđenjima i sadržajima, te činimo maksimalno koliko možemo za naše goste. Izuzetno smo ponosni na ovu nagradu“ – izjavila je Bianca Sammut, generalni menadžer parka prilikom dodjele nagrada.

Ferrarijev tematski park otvoren je 2010. godine i slavi duh legendarnog brenda. Dom je brojnim atrakcijama, vožnjama, spektakularnim nastupima uživo, kao i raznim eventima i festivalima. Kao što smo spomenuli, ovdje se moguće provozati najbržim vlakom smrti na svijetu, ali i voziti razne utrke, upisati karting akademiju i mali milijun ostalih stvari.

Tako da, ako ste i vi ljubitelj "propetog konjića“, a nemate dovoljno love za priuštiti si jednog, odlazak u Abu Dhabi i uživanje u ovom tematskom parku, mogao bi za vas biti lijepo i poželjno iskustvo.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju