Svi ste vjerojatno čuli za film Julie Roberts i Hugh Granta koji se većim dijelom odvija upravo u Notting Hillu. Hugh Grant u filmu utjelovljuje prodavača knjiga koji radi upravo u knjižari na Portobello Roadu.

Tržnica se dijeli na čak pet zona, a to su: Antikviteti, Povrće i voće, Moda, Second hand, i ostalo. Pronaći nešto za pojesti na pretrpanim tržnicama može biti noćna mora, naravno, Portobello Market nije iznimka pogotovo ako ga posjećujete subotom. Ako niste bili prije sigurno ćete se iznenaditi. Dobru hranu možete pronaći u Portobello Gold Pubu (sjedeći restoran - oko 10 funti za jelo po osobi), a koji se nalazi na početku Notting Hilla. Iako je ponuda hrane poprilično manja nego na Borough Marketu, neće ostati gladni.

Portobello Market je mjesto na kojemu možete pronaći sve, od igle do lokomotive. Nismo sigurni koliko uopće ima smisla opisivati ponudu tržnice, jer se na njoj zaista može pronaći SVE! Šarene haljinice, uske sexy hlačice, povrće, frizerski saloni, suveniri iz kine, ručno rađeni suveniri, sendviči, juhe, hipijevski nakit, zlato, srebro, kolači, brončani predmeti…

Ma to je mjesto raj za odlazak u kupnju ako vam ništa ne treba, a željeli biste nešto kupiti!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju