Oni koji misle da su svi second-hand dućani prašnjavi, zagušljivi i puni odjeće iz bakina ormara nisu bili u Burggasse 24. Taj bečki biser ne samo da će te natjerati da poželiš potpuno obnoviti svoj ormar već će te i razmaziti kavom dok biraš svoj sljedeći modni ulov. Dakle, zaboravi na dosadne dućane jer Burggasse 24 je sve što trebaš za stylish popodne (i možda sljedeću objavu na Instagramu).

Sve na svome mjestu 

Prvo što sam primijetio kad sam ušao – sve je tako organizirano i fancy. Odjeća je poredana po bojama, što je, ako mene pitaš, genijalno. Trebam nešto plavo? Nema problema, samo skoknem do plave zone. Ili možda tražim nešto što viče vintage traper? Imaju cijeli kutak samo za traper. Donji kat namijenjen je za dame, dok se muška odjeća nalazi na galeriji. Dakle, bez bespotrebnog kopanja po hrpama odjeće; ovdje sve ima svoj trenutak slave.

Obnova garderobe u susjedstvu: U koje outlete stati ako uskoro krećete na put? Šoping - 1 Šoping - 2 Šoping - 3 +0 Palmanova outlet

Nema čega nema 

Od kombinezona koji vrište kul sam, preko retro haljina, do jakni koje izgledaju kao da su preživjele rock-koncert – Burggasse 24 nudi sve. Naravno, cijene nisu baš kao na buvljaku, ali, hej, kad u rukama držiš neki jedinstveni komad, shvatiš da je to sve još uvijek puno jeftinije nego da kupuješ novo. Osim toga, tu su i komadi dizajnerskih brendova, a neki komadi imaju i poseban popust (označeni su na etiketi sa srcem).

Kava, kolač, doručak i… modni raj

Sad dolazimo do moje omiljene stvari – caffe-bar. Oni koji nisu toliki fanovi šopinga da mogu kupovati satima mogu se opustiti uz kavu i kolač u Cafe in der Burggasse24. Hranu, nažalost, nismo isprobali jer smo baš prije dolaska smazali jednu pravu bečku šniclu, no tko želi, može nešto i prigristi jer se nude i veganske i vegetarijanske opcije. Osim toga, imaju terasu s nekoliko stolova, taman da uhvatite nešto sunca.

Burggasse 24 nije samo dućan – to je pravi doživljaj. To je mjesto na kojem se spajaju odlična moda, još bolja kava i vibe. Tražite li malo stilske inspiracije, Burggasse 24 odličan je odabir. Ako se mene pita, jednom kad uđeš, nećeš htjeti izići. 

Avantura u Beču: Otkrijte čarobni Prater – mjesto gdje zabava nikad ne staje! Prater u Beču - 1 Prater u Beču - 4 Prater u Beču - 3 +1 Prater u Beču - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju