Kuća na obali u Santa Catarini ima sve što je potrebno za odmor iz snova – privatnu plažu s mekim pijeskom i roštilj, idealan da na njemu ispečete netom ulovljenu ribu. Gotovo 276 tisuća korisnika Airbnba stavilo je tu brazilsku ljepoticu na listu želja, zbog čega je i postala najpoželjnija kuća za odmor prošle godine.

Osim same lokacije i kuće, gosti se vesele tome da mogu slobodno koristiti drveni čamac i daske za surfanje, a uživaju i na udobnim ležaljkama s kojih se nerijetko mogu vidjeti dupini kako se igraju. Iako kuća na plaži prima osmero gostiju, često je traže upravo parovi.

Među prednostima vlasnici ističu vrhunski pogled, dizajnerski osmišljen prostor, prostranu kuhinju, finu posteljinu i ručnike. Odlučite li otputovati do Governador Celso Ramosa i odsjesti u kući s privatnom plažom, bukirajte je na vrijeme jer je potražnja velika. Minimalno možete odsjesti dva dana, a cijena za noćenje je od 550 kuna.

Planinarenje u okolici Zagreba: Tri lagane staze za otvaranje sezone izleta u prirodi Put za planinarsku stazu 24 Za planinarenje je potrebna nepropusna jakna i hlače Jakna od flisa za planinare je nezaobilazan sloj kod slojevitog odjevanja +7 Planinarenje s bebom užitak je za sve uz ovakvu nosiljku