Bez obzira na pandemiju, nagrade u istarski Aquaparku Istralandia neumorno pritječu. Ovoga puta dodijeljeno im je 23. internacionalno priznanje i nagrada za uspješan rad u turističkoj sezoni 2020 .

„Nagrada Corporate Livewire Croatia Prestige Awards 2021 tvrtke Corporate LiveWire sa sjedištem u Birminghamu i ove godine nagradile su u male i srednje tvrtke koje su se pokazale najboljima na svom tržištu u posljednjih 12 mjesec“, kažu u Istralandiji, ponosni na to da je najbolji aquapark u Hrvatskoj za 2021 godinu upravo Aquapark Istralandia.

Najzabavniji vodeni park u Hrvatskoj, ali i u ovom dijelu Europe smjestio se na sjeveru Istre, u zelenilu nadomak Novigrada. Na mjestu na kojem osvježenje susreće adrenalin ne nedostaje zabavnih atrakcija. Kako biste izbjegli gužve na blagajni dobro je doći na blagajnu pola sata prije otvaranja, odnosno u pola deset.

Ovisno o tome koliko vremena želite provesti u parku možete kupiti dnevnu ili poludnevnu ulaznicu. Klinci niži od metra ulaze besplatno, a popust imaju i osobe do 1,40 m visine, kao i one starije od 70 godina. Standardna dnevna ulaznica košta 230 kuna, a poludnevna je 190 kuna. Na raspolaganju su i ormarići za stvari, ležaljke i suncobrani – ili nešto luksuzniji sunbed gazebo te cabana u koju stane osam ljudi. Za pse je na raspolaganju poseban boks. Slavite li rođendan na dan posjeta parku, Istralandia će vas počastiti besplatnom ulaznicom.

Nakon što se smjestite možete guštati u bazenima i isprobati neku od atrakcija, kao što je Space combo - najduži tobogan u Istralandiji. Vožnjom u gumenim čamcima proći ćete kroz otvorene i zatvorene dijelove uz mnoštvo vizualnih efekata. Black kamikaza je zatvoreni vodeni tobogan u kojem doista možete doživjeti brzinu, a adrenalina ne fali niti u Flying boats – gumenim čamcima u kratkoj, ali uzbudljivoj vožnji. Free Fall, Space rocket i Top gun također vrijedi isprobati.

Energiju možete vratiti na jednom od brojnih mjesta, poput Pizza ili snack bara, samoposlužnog restorana, skočiti na kebab, hot dog ili riblje zalogaje, a ne nedostaje niti mjesta za kavu ili koktel. 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju