U sjeni maslinovih stabala, okružena prekrasnim mediteranskim biljem i s čarobnim pogledom na divno Jadransko more, iznad Makarske smještena je ova idilična drvena kućica po imenu Fjaka. Baš kao što joj ime i sugerira, idealno je mjesto za bijeg od užurbane svakodnevice i potpuno opuštanje tijela i uma.

Slika nije dostupna Putovanja U okolici Zagreba: Hrastova kuća u zelenilu idealna za vikend-izlet

Cijela je kućica u potpunosti renovirana te uređena u romantičnom stilu. Fjaka obuhvaća mini kuhinju, kupaonicu, dnevnu sobu s kaučom, ali i pomični krevet koji se može spustiti te pretvoriti prostor u spavaću sobu. U njoj mogu prenoćiti maksimalno dvije odrasle osobe i dva djeteta.

Uz kuću se nalazi drvena terasa sa spektakularnim pogledom na more i okolicu, a koja će vam poslužiti kao blagovaonica, ali i mjesto za ispijanje prve jutarnje kave. Na terasi se nalazi i roštilj, kao i plinski štednjak.

Slika nije dostupna Putovanja Stisni reset: Kućica na vrhu brda kod Rakovice idealna za potpuno opuštanje

Uz kuću je postavljen bazen dimenzija 4,1 x 2,4 metara te dubine 1,35 metara, idealan za kraće osvježenje, ali i mreža za popodnevni drijemež. Odmoriti se možete i povrh maslinovih stabala na platformi s dnevnim ležajem.

Kućica Fjaka udaljena je 700 metara od centra Makarske i 800 metara od plaže. Iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 750 do 1200 kuna po danu, ovisno o terminu za koji ste zainteresirani.

Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju