Dragi ljubitelji zlenog srca Hrvatske - Gorskog kotara, ovu subotu, 2. rujna 2023. pozivamo vas na jedan nevjerojatno veseli događaj koji nikako ne smijete propustiti - 4. MEDUN FEST! Ovogodišnji festival donosi mnogo raznolikih aktivnosti za sve generacije i interesne skupine, a najbolje od svega je to što vas pozivamo da nam se pridružite na vožnji Medenim vlakom Hrvatskih željeznica koja kreće iz Rijeke.

Na ovogodišnjem MEDUN FEST-u, lisice iz vaše najgraže goranske agencije Lynx and Fox postaju pčelice i pozivaju vas na nezaboravno putovanje. S obitelji ili prijateljima, priključite se vožnji Medenim vlakom iz Rijeke i krenite prema mjestu događanja - Liču kod Fužina. Polazak je zakazan u subotu u 15:50 s glavnog željezničkog kolodvora u Rijeci. Medeni vlak će vas odvesti na prekrasno putovanje kroz slikovite pejzaže do odredišta. Dolazak u Lič planiran je u 16:32, gdje će vas dočekati raznolik i uzbudljiv program 4. MEDUN FEST-a.

Program ovogodišnjeg festivala ima nešto za svakoga: besplatna podjela sladoleda od meduna, fun zona za djecu s napuhancem, pastirske igre za djecu i odrasle: kamena s ramena i bacanje potkove uz bogate nagrade, besplatne vožnje turističkim vlakićem "Fužine Express" na relaciji Fužine - Lič, izložbe, predavanja i radionice. Također vas očekuje i prezentacija destilacije eteričnog ulja i koktela od šumskog meduna, mogućnost obilaska etnografske zbirke Lič, nastup zborova Vrelo, grupe Gorani, vokalnih skupina DiM & Vitaneo. Za odličnu atmosferu pobrinuti će se i voditelj programa Domagoj Jakopović - Ribafish.

Nakon uživanja u svim čarima festivala, planiran je povratak Medenog vlaka iz Liča u 20:35. Dolazak u Rijeku predviđen je u 21:15. Cijena povratne karte iznosi 7 EUR, a djeca do 12 godina putuju besplatno. Karte za putovanje Medenim vlakom možete kupiti na glavnom željezničkom kolodvoru Rijeka u uredovno radno vrijeme kao i direktno u vlaku tijekom vožnje.

Ostale zanimljive ture u ponudi Lynx and Fox možete pratiti na web stranici. Vidimo se!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju