Nacionalni park Plitvička jezera za mnoge je najljepši prirodni atribut Hrvatske, a s time bi se složili i mnogi stranci. Jako je teško reći kad je idealno vrijeme da ga posjetite, stoga ne čekajte i provjerite ponude koje smo pronašli.

Odmor u čarobnom okruženju prirode Plitvice Holiday Resorta

Osim uživanja u samom Nacionalnom parku Plitvička jezera uz povoljne cijene ulaznica, odmoriti se možete u Plitvice Holiday Resortu koji se smjestio tik do nacionalnog parka. Birajte između kampa, smještaja u sobama, luksuznog apartmana, mobilnih kućica, indijanskh šatora ili pak kućica kraj jezera ili u krošnjama drveća.

Ovo neće biti običan odmor, već puka uživancija u mobilnim kućicama. Odmor, uz smještaj i doručak uključuje i 1 sat minigolfa, a bogatstvo prirodnih atrakcija i kulturnih ljepota omogućuje vam povoljna ponuda koja će brzo isteći. Požurite s rezervacijom!

Provjerite i ponudu koja uključuje smještaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 1 besplatni sat minigolfa i večeru dobrodošlice. Rezervirajte ponudu ovdje.

Odmor uz svježi zrak i promatranje zvijezda u Hotelu Lyra 4*

Treća opcija koju smo pronašli također je u samom srcu prirode, no ovaj put radi se o Hotelu Lyra 4*, koji je svojevrsno arhitektonsko dostignuće neprimjetno uklopljeno u prirodu. Iz hotela kažu da su posebno ponosni na suradnju s lokalnom zajednicom, što će osigurati posebnu čar boravka.

Ovdje se možete odmoriti u dvokrevetnoj superior sobi s terasom koja će vam osigurati pogled na obližnje prirodne kreacije, a dodatno možete uživati uz teleskop promatrajući kristalno čisto nebo. Guštat ćete u lokalnim specijalitetima koji su pravljeni od lokalnih namirnica. Totalno isplativa ponuda samo što nije istekla.

Odmor u renoviranom starinskom biseru Villa Waterfalls u Rakovici

Ako volite kombinaciju modernog i rustikalnog, odaberite smještaj u Villi Waterfalls, koja se nalazi u Rakovici. Kažu da ovo mjesto savršeno spaja udobnost i rustikalnost, a pogled na prirodu nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Rakovica se nalazi samo nekoliko kilometara od Nacionalnog parka Plitvička jezera pa nećete biti previše udaljeni, stoga ako želite biti nadomak parku, ovo je idealan smještaj za vas. Rezervirajte noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s balkonom ovdje i zaokružite svoj idealni odmor na Plitvičkim jezerima.

  

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju