Jeste li ikada spavali na stablu? Ako već niste, to je definitivno jedna od onih stvari koja se isplati iskušati kada putovanja ponovo budu moguća i preporučljiva. Kuća na stablu izvrsno je rješenje za ljubitelje prirode i onima kojima treba mir i tišina za kvalitetan odmor.

Ne samo da ovakav tip smještaja doslovce omogućuje san među krošnjama stabala, već i pruža veličanstveni i nesvakidašnji pogled na okolicu. Nudi mogućnost za punjenje baterija i oporavak od svakodnevnih stresnih situacija.

Slika nije dostupna Putovanja 100 metara od jezerca: Drvena kućica na vodi u kojoj će posebno uživati parovi

Ova kuća na stablu obuhvaća prostranu spavaću sobu za dvije osobe, mini kuhinju, ali i osvjetljenu terasu sa stolom i stolicama za uživanje pod zvijezdama. Nalazi se svega 15 minuta vožnje udaljena od centra Cluj-Napoce, trećeg najvećeg grada u Rumunjskoj.

Iako se nalazi na stablu, pruža brojne pogodnosti modernoga svijeta. Na raspolaganju vam je sve od gledanja kabelske televizije do korištenja superbrzog interneta. Nađete li se u ovom smještaju, prednost ipak dajte nezaboravnim zalascima sunca koje možete promatrati s terase.

Slika nije dostupna Putovanja Na 1600 metara visine! Planinska koliba u kojoj bi mnogi ljetovali i zimovali

Od svibnja do listopada na raspolaganju vam je i vanjski tuš, a po zimi i grijalica te peć na drva koji će vas dostatno zagrijati u hladnim danima i noćima. Opustiti se možete i u zajedničkom vrtu ili istražujući šumu koja okružuje kuću.

Kuća se iznajmljuje preko internetske platforme Airbnb po cijeni od oko 470 kuna za noć. Što sve nudi, pogledajte u fotogaleriji.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju