Hrvatska je prepuna prekrasnih mjesta, što skrivenih što odmah oku vidljivih, i teško je reći koje od tih mjesta se svojom ljepotom najviše ističe. No, jedno je sigurno, Punta Skala mjesto je koje će vas osvojiti na prvu i pokazati vam kako izgleda jedan od najljepših zalazaka sunca na svijetu.

Punta Skala dom je jednom od najboljih hotela na našoj obali. Falkensteiner hotel&spa Iadera 5* prava je oaza mira i spokoja. Smješten na nedvojbeno jednom od najljepših mjesta na obali, hotel je pravo arhitektonsko dostignuće te savršeni spoj moderne gradnje i prirode. Inovativan dizajn i savršen položaj hotela pružit će vam iskustvo kojem ćete se uvijek rado vraćati.

Sam hotel raspolaže sa 210 soba i apartmana od koji većina ima fantastičan pogled na more. Hotelske sobe pomno su dizajnirane da vašem tijelu i umu pruže idealno mjesto za odmor i relaksaciju. Vrhunski namještaj, izrađen u suradnji s nekim od najboljih svjetskih dizajnera, savršeno je kombiniran s detaljima koji će vaše tijelo pripremiti na put u dubok san i zaslužen odmor.

Da odmor tijela i duha počinje s dobrom hranom, prepoznato je u svakom od 8 restorana koji se nalaze u hotelu ili u sklopu resorta. Naglasak kuhara stavljen je na mediteransku prehranu, kao jednom od najčišćih i najboljih oblika prehrane. Jak utjecaj talijanske kuhinje vidljiv je na svakom koraku, ali opet nije dozvoljeno da on prevladava, već je skladno ukomponiran s lokalnim specijalitetima i delikatesama. Hotelski restoran "Jadran" tih nekoliko dana vašeg odmora, postat će polazišna točka u kojoj ćete dan započinjati doručkom na nivou od 5*. Večera u restoranu posebno je iskustvo koje će osvježiti i nagraditi sva vaša čula. Osim dobrom hranom restorani se mogu pohvaliti i zavidnom vinskom kartom što hrvatskih što svjetskih vina. Poseban naglasak kod izbora vina stavljen je na Alpe Adria regiju.

U Hotelu&Spa Iadera omogućit će vam da skupite novu snagu i energiju u njihovom Spa&Wellnes centru. Wellnes centar hotela savršeno je spojen s vodenim svijetom koji se prostire na 6 tisuća metara kvadratnih. Thalasso bazeni zatvorenog i otvorenog tipa te dječji bazeni savršeno su mjesto na kojem možete uživati u vodenim aktivnostima. Vrhunski wellnes stručnjaci pobrinut će se da vaše tijelo dobije onoliko pažnje i maženja koliko i zaslužuje. Spoj raznih masaža i svijeta sauna, opustit će vaše tijelo i osloboditi ga nakupljenog stresa te negativne energije. Poseban dio sauna zadovoljit će i one najzahtjevnije. Tu su finska sauna, parna kupelj, slana parna kupelj, panoramska zemljana sauna s pogledom na more, Bio-sauna, Kneipp bazen te kanal s hladnom vodom i drobljenim ledom koji će probuditi vaš uspavani bioritam.

Alfred Hitchcock jednom je rekao da Zadar ima najljepši zalazak sunca na svijetu, a u istinitost ove tvrdnje uvjerit ćete se, ako si priuštite boravak u hotelu koji će vas razmaziti svojom ponudom te oduševiti lokacijom. Osjetite dašak luksuza u posebnoj ponudi na jednom od najljepših mjesta na našoj obali.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju